schottegarden.se | Om grundarna
25
page-template-default,page,page-id-25,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Om grundarna

Erik Dellner

Erik Dellner

Erik Dellner – Senior Advisor
Erik har mångårig erfarenhet av stora, komplexa omlokaliseringsprojekt. Grundade 1996 Logic Office Support AB, en av de första aktörerna i Sverige som erbjöd en helhetslösning för företag med lokalförändringsbehov.
Björn Kaiser

Björn Kaiser

Björn Kaiser – Senior Advisor
Björn har sedan 1970 arbetat med att stödja företag i lokalbytesprocesser och kontraktsförhandling, med start i det egna företaget Belkos. Man skapade där professionella affärsrelationer med större hyresgäster och metoder för att leda företagen in i nya etableringar.

2007 gick Belkos samman med Logic Office Support, och det nya bolaget döptes till Nextport Business Relocation Partner AB. Nextport var ett av de främsta företagen inom lokalförsörjning med ett helhetserbjudande och som genom tjänster som hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning skapade kundvärden med arbetsplatsen som utgångspunkt. Nextport instiftade tillsammans med arkitektfirman Tengbom priset för hållbar kontorsarbetsmiljö; Green Tenant Award. År 2015 inkorporerades Nextport i Jones Lang LaSalle (JLL) och bildade där affärsområdet JLL Corporate Solutions.